About

Over ons

Cafetaria de Koffer

Cafetaria De Koffer zet goede traditie voort. Op 5 november 2005 openen wij: Hans en Jolanda de laat onze eigen cafetaria. De snackbar heeft de passende naam “De Koffer” gekregen omdat wij natuurlijk gevestigd zijn op het Kofferen. 

De cafetaria is over genomen van Piet en Jeanne van de Wijdeven. En wij hebben altijd gezegd: ‘ Wat goed is, moet goed blijven.’ En onder dit motto hebben wij de afgelopen jaren dan ook de friettent mogen laten uitbloeien tot een succesvolle Cafetaria. 

We krijgen regelmatig de vraag; Waarom dan een cafetaria? Hans was al een tijdje op zoek naar iets anders. En op een zeker moment viel dan ook alles bij elkaar. We hebben de grote stap gewaagd en hebben samen de friettent over genomen.

In de afgelopen jaren hebben we ook al veel mogen realiseren en zijn we van een kleine cafetaria uitgegroeid tot een cafetaria met een restaurant. Hierin kunnen we circa 50 personen verblijden met een frietje en een overheerlijke snack. 

Daarnaast spelen we constant in op ontwikkelingen zowel op gericht op natuurlijk, het frituur maar ook op de maatschappij, denk aan verduurzamen. Dit maakt het werk gevarieerd en met alle jongen mensen om ons heen zijn wij dag in en dag uit blij dat we deze droom waar hebben mogen maken. 

Wij heten je dan ook van harte welkom in onze cafetaria 

Ons team